logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh

Mobile Marketing

Pay Per Click (PPC) Management

Conversion Rate Optimization

Email Marketing

Online Presence Analysis

Fell Free To contact Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus

1-677-124-44227

info@your business.com

184 Main Collins Street West Victoria 8007

+45 52581806

Danmark

Top

Lopper

Om lopper og bekæmpelse af lopper

Om lopper
Katteloppen er den mest almindelige loppe på både hund og kat. Hundeloppen er derimod sjælden og knytter sig primært til hunde. Som udgangspunkt er det katteloppen man har problemer med.

Loppens æg er hvide og glatte. Den lægger mellem 10 – 25 om dagen. Æggene lægges i værtsdyrets pels hvor de løbende falder ud og fordeles i omgivelserne på de steder, hvor dyret færdes.

Æggene klækkes efter 2-10 dage alt efter temperatur og klimaforhold. Larverne søger væk fra lyset og gemmer sig i revner og sprækker i gulvet.

Efter ca. 2 uger efter klækningen forpupper den sig. I den forbindelse spinder larven en kokon omkring sig, og på dette stadie er loppen meget vanskelig at bekæmpe. Loppen vil bryde ud af kokonen når livsbetingelserne er optimale. Det vil sige passende temperatur, et værtsdyr og den rigtige fugtighed. Er forholdene ikke til stede, kan den blive i kokonen i månedsvis. Efter et halv år, vil langt størstedelen af lopperne være kommet frem.

De synlige lopper man oplever i hjemmet er kun en lille del af bestanden, da største delen vil være æg, larver og pubber.

Bekæmpelse af lopper
Værtsdyret skal altid være i behandling imod lopper, således formering af lopper forhindres.

Det er altid en god idé med en grundig støvsugning. Sørg altid for at enten bortskaffe støvsugerposen eller frys den ned i mindst et døgn.

Jyllands Skadedyrsservice bekæmper lopper ved at benytte markedets bedste produkter.